woensdag 17 februari 2010

Seasons


Vandaag heb ik de Seasons meegebracht, ik hou echt van dat magazine. Je waant je meteen ergens anders en ik vind de receptjes en de interviews zo leuk. Nu is alles over de lente, maar ik moet toegeven, de herfst heb ik toch veel liever. De nazomer/herfst is m'n favoriete seizoen: besjes, pompoenen, NOTEN!!!! en halloween. Joepie!!!
En natuurlijk heb ik ook een beetje aan m'n mysterie werkje geborduurd. Tot nu toe heeft het nog maar 1 iemand geraden.


Today I bought Seasons, a dutch magazine about country living, I really love it. You think you are in another place when reading it and I like the recipes and interviews so much. This month it was all about spring, but I have to admit, I like autumn more. The end of the summer/autumn is my favourite seasons: berries, pumpkins, NUTS!!!! and halloween. Yippie!!!
And offcourse I stitched a bit on my mystery work. So far only one person guessed which one I'm making.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog maar 1 iemand geraden, go wie zou dat toch zijn(A), ik vind die kleuren erg mooi, vooral dat blauwe zo. Prachtig

stitchinfiend zei

It is so beautiful .

Ingrid zei

Ik zou ook niet weten welke het is maar dat het mooi wordt is zeker , prachtige kleuren en ja , ik voel me ook goed met mijn variatie ... zo kan de verveling niet toeslaan !Ik ben eigenlijk ook een herfstmens ,de kleuren van de natuur en de knusse avonden en ook om dezelfde redenen als bij u!

Riet zei

Het lijkt wel iets van een buikdanseres...

De seasons is echt leuk, ik had vorig jaar een abonement en natuurlijk nog lang niet allemaal uit. De herfst is leuk maar ik heb nu wel heel veel zin in het voorjaar!

Groetjes Riet