dinsdag 14 december 2010

I'm sorry...

Het is een superdrukke periode hier, vooral op het werk. Veel zieken en afwezigen, sowieso al veel te weinig personeel en dus draaien we maar extra uren. Vaak zonder vergoeding of zo, maar ja, we moeten wel, de zorgsector kan niet zonder. 's Avonds kom ik doodmoe thuis en heb nog amper zin en tijd om te borduren, laat staan om te bloggen. Eten maken, douchen, wat poetsen en dan vaak gewoon m'n bed in. Mensen op msn zullen dit wel gemerkt hebben dat ik er amper ben.

Dus heb ik jammer genoeg ook er niet aan gedacht om een foto te maken van de giveaway die ik van Melissa gekregen heb. Sorry sorry sorry. Het was dus haar Halloween giveaway en die kwam rond 22 november aan. Ik heb er nog niet aan geborduurd, maar heb dus in een maand bijna niks gedaan. Pas vandaag heb ik eindelijk weer een stukje geborduurd. Meis, ik maak het goed, er komt een pakje naar jou aan ook hoor.

It's been a super busy period here, mostly at work. Lots of people ill and absent, way to less staff to work with and so we work extra hours. Mostly not being paid for it, but we have to, healthcare won't stop. At the evenings I get home, dead tired and hardly having time or even feeling to stitch or blog. Making food, showering, some housecleaning and off to bed. People on msn would have noticed this allready I guess.

So unfortunatly I haven't made a picture of Melissa's giveaway yet. I'm so sorry, really sorry, Melissa. It was her Halloween giveaway and it arrived here at the 22th of November. I haven't stitched it yet, but I haven't stitched at all in a month. I just started stitching again today. Girl, I'm going to make it up to you, there is something arriving to you aswell.En deze staat ook al even te wachten op een foto...  de Summer Fairy, ingelijst en al.

And this one is waiting for a pic too... the Summer Fairy, framed in all her glory.


De lijst die ik gekozen heb is een zilveren lijst, met kleine krasjes er op en het binnenste stuk heeft een blauwtint. Het goede hier aan is dat als ik de andere van de fairy reeks maak, het binnenste stukje veranderd kan worden. Voor de herfst-fairy kan ik dus oranje of groen kiezen, voor de winter-fairy wit,...

The frame I picked is a silver one, with little scars on it, and the inner piece of the frame has a shine of blue. The nice thing about this frame is that there are several combinations, so if I make the autumn-fairy I can choose for orange or green, the winter one could become white and so on...

Ik hoop weer wat meer tijd te kunnen maken voor te borduren en te bloggen en jullie allemaal terug mag zien.

I hope to have some more time to stitch and blog and to see you al back.

12 opmerkingen:

Tania zei

Dat overkomt ons allemaal wel eens, dat we een tijd geen ruimte hebben om te borduren. Je fairy is echt heel erg prachtig geworden in haar lijst!

Wendy zei

ach meid, dat hebben we allemaal wel eens, ik blog soms ook een aantal weken niet, niets aan te doen.
te druk, of even geen zin, kan zomaar voorkomen, is echt geen ramp hoor !

wat is je fairy mooi geworden zeg, echt prachtig in die lijst !
en wat slim dat je al vast vooruit hebt gedacht aan evt andere fairy´s, zodat ze dan bij elkaar passen.
en het stof, daar ben ik nog steeds jaloers op hoor, heb je niet nog een stukje over ? lol !

Marcha zei

Hai Babs, ik begon je al te missen in blog-land! Mooi hoor is ie geworden, dat word echt een pronkstukje aan de muur! En denk vooral goed aan jezelf hoor, nu je het zo druk hebt. Sterkte met alles!

Ineke zei

Soms is het gewoon een tijd druk of zijn andere dingen net iets belangrijker. Helemaal niet erg (juist verstandig) om dan hier en daar een pauze in te lassen.
Je fairy is prachtig geworden! Wat een mooie lijst en wat een goed idee om met kleuren te kunnen wisselen.

Desirée zei

Helaas ken ik het probleem van weinig tijd. Het liefst zou ik elke dag willen borduren. Maar die tijd komt vast nog wel en zeker ook voor jou. De fairy is schitterend in de lijst, daar mag je trots op zijn.

Yvon (jioya) zei

Je Fairy is prachtig geworden en wat een mooie lijst , goed om vooruit te kijken hiermee zodat je straks een beetje een geheel krijgt.
ik ben blij om weer even wat op je blog te lezen maar denk goed om jezelf, loop jezelf niet voorbij,en misschien kan je straks weer echt genieten van even een uurtje voor jezelf.

Groetjes Yvon.

Corina zei

Tja, druk druk druk is het overal lijkt het wel. Je borduurwerk is prachtig ingelijst, erg goed gekozen!

Nina zei

She looks fabulous! Sorry to hear your hectic life at the moment.

Wendy zei

Heel mooi je fairy, zowel het borduurwerk als de lijst.

Elisa zei

Ik wist al dat je het druk had, hopelijk word het gouw iets beter,

je fairy is erg mooi geworden, en past zo goed in die lijst.

Prachtig

Erna zei

Lieve Babs, wat is dit herkenbaar, ik werk ook in de zorg en bij ons is het ook ontzettend druk,precies hetzelfde, veel zieken (en dan bedoel ik niet de patienten) Je Fairy is prachtig en je gewonnen pakket leuk
Liefs en rustig aan
Erna

Anoniem zei

Hi Babs-

The Summer Fairy looks absolutely lovely! What a treat to see my design so well stitched and beautifully framed. Thanks so much for sharing!

All the best-
Joan