donderdag 7 juli 2011

Tested by Nelle... Thread HeavenTested by Nelle, of deze keer misschien toch niet zo. Ze wou er gewoon niet van weten, geprobeerd met snoepjes, aaitjes... nee, de beste foto was deze. Gelukkig wou de Thread Heaven nog mooi poseren, tzou wat zijn anders.

Thread Heaven dus, het is een klein blauw doosje met een witte was erin. Op zich lijkt het niets, maar voor Kreinik en andere metaaldraden is het zalig. Ik heb het nog niet geprobeerd met andere draden, maar voorlopig heb ik het daar nog niet voor nodig gehad.
Tested by Nelle, or this time not so much. She just didn't wanted to get near it, I tried with cookies,..., nope, this pictures was the best. Luckely the Thread Heaven wanted to pose, would be something if he didn't wanted too.

Thread Heaven it is then, it's a little blue box with some wax in it. It looks like nothing, but for Kreinik and metallic threads it's a musthave to me. I haven't tried it on other threads yet, but didn't had to use it for those yet.


Love, Babs

13 opmerkingen:

Anita - Vlijtige Handjes zei

Het werkt heel fijn voor metalicgaren. Ik heb het gebruikt voor de E-nummers van DMC dat gaat ook beter omdat het erg stug is. Omdat de linnen borduurgarens van DMC best snel breken heb ik het geprobeerd maar ik vind het te vet worden. Het garen krijgt een andere uitstraling omdat de kleur minder poederig is.
Groetjes Anita

Madammeke Ongeduld zei

ze is een poes he eigenwijs

Michelle zei

Wat handig zeg :)
Laat je ons ook nog weten hoe je het vond werken?

Liefs Michelle

Pauline zei

Bedankt voor de uitleg, ik heb ergens ook nog zo'n doosje dat ik een keer heb gekregen, ik had eigenlijk geen idee wat je er nu mee moest, maar wie weet is het handig als ik met gouddraad weer wat doe!

INGRID zei

Ik gebruik het ook wel dikwijls vooral met de metallics die soms toch wel vervelend zijn om mee te werken ! Nelle vind het zo te zien maar niks :) !

Joysze zei

Hi Babs, I couldn't reply to you via email about your question. You can answer the Random Afternoon Question in the comments area on my post. :) The gals usually just have a running conversation there, and it's always fun to find out more about each other. :)

Thread Heaven is great for single strand stitching. I used it a lot when I stitched Metamorphosis.

Lonneke zei

Ik borduur echt geen Kreinik of metallic garen meer zonder dit spul! Het maakt het een stuk prettiger.

zenuwpees zei

Ik ken het niet ;wist zelfs dat dat bestond.Goed om weten en de poes staat er mooi bij .Groetjes van Marie-Claire

Esther zei

Bedankt voor de tip!

Marit zei

Ik vind het ook heerlijk om mee te werken met de metallicdraden!

Leuk je hier tegen te komen, als je nog weet wie ik ben ;-)

Michelle zei

@-
he he nee ik haal ze altijd bij de handwerkpost.nl :)

Carin zei

Ook ik gebruik threadheaven altijd als ik met metallic garen werk. Voor ander borduurgaren is het niet nodig omdat die zo wel mooi door het stof gaan, maar met al dat metallic garen is dit een hele uitkomst.

~THEA~ zei

Nieuw voor mij. Ik had er nog nooit van gehoord!

Groetjes Thea ♥