donderdag 28 maart 2019

More Witchy...

Terwijl ik wacht op een ander pakket ben ik nog steeds bezig aan Witchy. Ze begint al een stuk te vorderen en de kruissteekjes op pagina 1 zijn bijna klaar. De lucht is in halve kruissteken en gaat best snel nu... als ik niet mis tel.




While I'm waiting on another kit to arrive I'm still working on Witchy. She progresses quite good and the cross stitches on page 1 are almost finished. The sky is in tent stitch and it goes pretty fast now... if I don't miscount.

Love, Babs



Vergeet de giveaway niet!!!
Don't forget the giveaway!!!!

7 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

de andere 3 heksen liggen bij mij, en het zijn heel lieve
werk er maar aan

Carolien zei

Wat een leuk patroon, veel plezier ermee!

Svetlana zei

Beste Babs hallo, mijn naam is Svetlana. Je hebt een prachtig borduurwerk en een geweldige blog! Sorry dat ik je stoor. Ik verzamel zeldzame Lanarte-kits die niet meer worden geproduceerd. Kun je zeggen dat er communities op Facebook of Instagram zijn die tweedehands borduurpakketten verkopen? Hartelijk dank voor het antwoord! Groetjes, Svetlana

Babs zei

hey Svetlana,

jammer genoeg vind ik geen blog of emailadres om je terug te antwoorden dus doe ik het maar even hier. Je hebt verschillende groepen op facebook die patronen verkopen maar ik weet geen specifieke groepen die alleen Lanarte verkopen. Je kan proberen op "verkoop borduurartikelen", "verkoop borduurbenodigdheden" op Facebook en daar je vraag stellen en misschien heeft iemand die patronen.

Ik hoop dat ik je hiermee toch een beetje geholpen heb.

Groetjes, Babs

Guusje, zei

Wat wordt hij mooi.

Svetlana zei

Heel erg bedankt voor het antwoord!🌸 Ik heb geprobeerd om communities op Facebook te vinden met behulp van de zinnen die je hebt voorgesteld. Maar helaas vond ik geen groepen die gespecialiseerd zijn in borduurpakketten. Misschien zult u niet moeilijk zijn om links naar de meest populaire te bieden? Heel erg bedankt! Sorry dat ik je stoor🙈

Unknown zei

Borduurwerke is al mooi.
Groetjes
Marie-Claire