zaterdag 11 april 2009

Queen of HeartsDit is m'n 3de werk en het is meteen al een grote. Deze Queen of Hearts komt van HEAD (Heaven and Earth Designs) en heeft 86 pagina's patroon. Ik borduur hem met 1 draadje over 2 draadjes. Ik ben er vandaag aan begonnen, dus ga ik hier nog geen update van zetten. 600 steken op dit moment

This is my 3th work, and it's allready a big one. This Queen of Hearts is a HEAD-design and has 86 patternpages. I'm doing the stitches with one thread over two threads. I only started on it today, so no update yet. 600 stitches so far.

7 opmerkingen:

Wendy zei

Het is een prachtige borduurwerk dat je gekozen hebt van HAED. Ik ben al benieuwd naar de vorderingen ervan. Zelf ben ik ook helemaal verslaafd aan mijn HAED.

Groetjes,
Wendy

Anoniem zei

mooi werk, een beetje gewaagd als derde stuk, maar met een beetje geduld zeker de moeite.
Neem zeker de tijd die nodig is en hou ons op de hoogte :)

veel geluk Scheetje :)

Miriam zei

MOOI! Ik ben gek op HEAD's, heb er een flink aantal die ik graag maken wil, maar tot nu toe ben ik er nog niet aan begonnen. Dit patroon is ook een echte beauty! Succes ermee!

Groetjes,
Miriam

THEA zei

Hoi, als je wilt kan ik een linkje plaatsen !!!

Groetjes

THEA zei

Geeft niet, soms moet je roeien met de riemen die je hebt.....als je snapt wat ik bedoel !!!

Fijne avond.

Caroline zei

Wat een moed om aan zo'n groot werk te beginnen, 600 steken klinkt ook al aardig wat, ik ben erg benieuwd naar de voortgang. Lijkt mij leuk om er gauw een foto van te zien.

Marijke zei

Wow, dat is ook 'n mooie! Ben benieuwd hoe het vooruit gaat gaan!
groetjes, Marijke (swapperdeswap)