woensdag 19 augustus 2009

Selfmade stitchingstand


Ja, eindelijk weer eens een update. Vanaf nu werk ik voor m'n grote werken op een borduurraam met standaard. En wat er zo speciaal aan is, hij is zelfgemaakt. Manlief en ik hebben er samen aan gewerkt. Zelfs m'n moeder en stiefvader hebben er aan geholpen. Ik moet er nog een beetje aan wennen, op dit moment doet het pijn om er mee te werken, maar dat komt wel goed.


Yes, finally an update. From now on I make my big works on a stitchingframe with a stitching stand. And there is something special about it, it's totally selfmade. My boyfriend and I worked on it together, even my mom and stepdad helped making it. I still need to get used to it, it hurts when I work on it, but that will get allright, I think.

Ik heb er zelfs kleine haakjes aangehangen om m'n schaar en garen aan te hangen.


I even added some little hooks (I don't know another word for it) to hang my sciccors and threadrings on.


9 opmerkingen:

Yvonne zei

I went WOW when I saw this stitching stand! Unbelievable that it is handmade and it looks really wonderful.

Yvonne

Margie zei

I think you have a wonderful work stand and you should think about marketing it and having them for sale. Hugs Margie.

THEA zei

Nou zeg, dat ziet er pofesioneel uit!
En zo groot !! Knap zeg.

Ga je patent aanvragen?

Carolyn NC zei

Too cool! Wonderful job!

anneke zei

hoi
dat ziet er goed uit! al lijkt het me niet de bedoeling dat het pijn doet als je het gebruikt... is het door je houding? zelf heb ik er ook een staan voor grote projecten, maar op een bepaalde manier komt het er niet van m echt te gebruiken (al zit er wel een borduurwerk op).
Je bent een dappere borduurster, want je maakt GROTE projecten. Petje af!
Veel borduurplezier

Ingrid zei

Babs je staander is echt fantastisch ,dat hebben jullie knap gedaan !!! Eens je de goede houding hebt gevonden gaat het wel beter , zelf ben ik ook nog een beetje aan het zoeken , als ik op de bank borduur moet hij schuin staan en zit ik op een stoel met hij hoger staan en platter !!! We komen er wel uit !

Cindy F. zei

This is a gorgeous stand!! I have 3, but nothing as nice as this! (and it takes getting used to all 3, so I switch and use qsnaps too.)

Good job Babs and bf!!

Elisabeth zei

Wouw, dat jullie dat zelf hebben gemaakt, het is echt mooi, en het zal denk op den duur (nu ondertussen) wel makkelijker borduren denk ik:D:P

Elisa zei

Haay,

Ik vroeg me opeens iets af, ik ga waarschijnlijk ook een borduurstandaard maken, alleen als je klaar bent met een draadje, dan doe ik hem altijd even tussen de steekjes door aan de onderkant, is dat niet vervelend daar mee?

Of doe jij dat anders??