zondag 22 mei 2011

Who would join...

Deze week heb ik wat geborduurd aan Bienvenue Carres Rouges van Tralala. Het gaat niet echt snel vooruit omdat ik het in miniatuur maak. De kruisjes zijn echt heel erg klein.

This week I stitched a bit on Bienvenue Carres Rouges van Tralala. It's going a bit slow cause I'm making it in miniature, the crosses are very tiny.


En ik heb nog een vraagje, ik zit er over te denken om een Traveling Pattern te starten. Dat wil dus zeggen dat er een patroon rond gestuurd wordt met de post en dat je dat binnen een bepaalde termijn (misschien 5 a 6 weken?) borduurt en dan het patroon doorstuurt naar de volgende in rij. Je maakt het met de kleuren die je zelf wenst en werkt het ook af hoe je zelf wenst. Daarna plaats je het resultaat op je blog. Het zou geen al te groot patroon zijn, het moet haalbaar blijven.

Wie zou er eventueel willen meedoen?

And I have another question, I'm thinking about starting a Traveling Pattern. That would mean a pattern would be sent out by post and that you stitch in a fair amount of time (maybe 5 or 6 weeks?) and send it to the next person in row. You stitch it in the colors you wish and finish it how you desire. Then you place the result on your blog. It won't be a very big pattern, cause it still has be capable to stitch it.

Who would love to join?

Love, Babs

8 opmerkingen:

kruissteekje zei

Hoi Babs,
Ik ben wel geinteresseerd. Heb nog wel een vraag, bedoel je een round robin, je kiest een thema, bv varkentjes en iedereen borduurt een varkentje binnen een bepaald kader met zelfgekozen materiaal OF bedoel je dat iedereen een stukje borduurt aan 1 patroon, dan kan je wel je materiaal niet kiezen???
Groetjes,
Diane

Janny´s hobbyblog zei

Ik zou wel mee willen doen maar heb geen idee wat ik me erbij voor moet stellen.
Is het dan iets voor jou dat we maken of iets voor een goed doel.
En heeft het een vast patroon waar je iets van maakt of zelf verzonnen.
Ben heel benieuwd want ik hou wel van een uitdaging.
gr Janny

Yvon (jioya) zei

Het lijkt me een leuk idee, wat ik meestal begrijp van de amerikaanse blogs is het een groot patroon waar ieder een deel van voor z'n rekening neemt of wil jij het meer als een soort quilt gaan doen?

Laat het maar weten.

Groetjes Yvon.

Elisa zei

Ik vind het een super leuk idee. Al heb ik veel omhanden als het niet al te groot is en te doen doe ik graag mee, maar alle vragen die hier boven zijn gesteld, die vraag ik me ook af :)

gr Elisa

Madammeke Ongeduld zei

als ik weet goe het in zijn werk gaat doe ik ook mee

Tania zei

Ik vind je superklein borduurwerk supermooi! Zo fijn.

Sarah zei

lijkt me wel leuk, maar is voor mij spijtig genoeg niet haalbaar denk ik.

Want soms kan ik weken niets borduren omdat ik doodop ben van werk en huishouden. En met 10 steekjes dan ofzo kom ik er ook niet rap he ;)

Veel plezier toegewenst aan iedereen, die meedoet

Mvg Sarah

Riet zei

Hoi Babs, het lijkt mij wel leuk om mee te doen aan een traveling pattern! Groetjes Riet.