donderdag 16 juni 2011

Knitting vampires...Eventjes geleden kwam ik dit al eens tegen op het internet, maar toch blijft het wat in m'n been bijten. Dit boek is echt wijs, vooral voor een aantal patronen. Jammer genoeg kan ik niet breien en zal ik waarschijnlijk mama eens lief moeten aankijken... Nu maar hopen dat het niet zoals Mollie Makes is...

En dan het haar van het meisje, ok, ik dwaal af... maar dat is het kleur dat ik echt echt wil!!!!!

A while ago I saw this on the net, but I still keep checking back. This book I really love, especially for some of the patterns. Too bad I can't knit, so I'll have to look nicely in my moms eyes... Now just hope it isn't like the Mollie Makes...

And the hair color of the color, I know, I'm wandering off, but that's the hair color I really really want!!!!
Love, Babs
6 opmerkingen:

stitchstitchknit zei

I agree with you, that hair-color is beautiful :) I love red hair!!!

I took a look at the book via ravelry, there are some nice patterns in it :) But I don't knit so much anymore and I still have so many patterns.. Crossstiching takes away the time for knitting ;)

I hope you will not be disappointed this time :)

Madammeke Ongeduld zei

zal mijn goed hart maar tonen zeker
en ja waarom zou ik dat niet breien je vraagt het zo lief

Michelle zei

Als ik dit weer zo zie wil ik ook weer gaan breien. Gelukkig heb ik binnenkort vakantie, dan wil ik al die projecten weer is oppakken.

Waarom heet het boek trouwens Vampire Knits?

Haar haarkleur is inderdaad prachtig, maar lastig om te onderhouden lijkt me. Ik heb zelf altijd mijn haar gekleurd met kruidvat eigen merk. Goed spul hoor..

zenuwpees zei

Een heel mooie pull,mama zal die wel breien.Het haarkleur is ook mooi,proberen en het zal wel meevallen
.Groetjes van Marie-Claire

Corina zei

Nou, goede motivatie om een breiles te nemen bij je moeder, toch? Ik kan me wel voorstellen dat je voor die ontwerpen valt, ze zijn ook heel mooi.

Yvon (jioya) zei

Dit ziet er prachtig uit, het is al een tijd terug dat ik aan het breien ben geweest maar dit zijn ook wat kleinere projecten die nogte doen zijn.
Ben zeer benieuwd hoe je het gaat vinden!
En die haarkleur, ik ben het helemaal met je eens, is prachtig.
Op het kinderdagverblijf waar ik werk hebben een paar kinderen deze haarkleur van zichzelf en het is een heel leuk gezicht als ze dan samen aan het spelen zijn.

Groetjes Yvon.