zondag 23 juni 2013

Update and something new...

Wat een paar dagen ziekenhuis allemaal niet doen, je krijgt tijd om te borduren en om iets nieuws te leren. Morgen een resem onderzoeken, maar vandaag nog even het leuke werk.
 
What a few days in the hospital don't do, you get time to stitch and to learn something new. Tomorrow I get a sort of surgery and sedation, but today some of the nicer stuff.
 
 
 
En de volgende...
And the next one...
 
 
En dan iets nieuws...
And then something new...
 
Je zag het al bij mama, zij is aan het haken geslagen en natuurlijk wou ik dat ook leren, vooral toen ik van die gehaakte diertjes begon op te zoeken. Maar ik kan niet haken... nog niet!
 
You allready saw it at my mom's blog, and offcourse I wanted to learn to crochet aswell, especially when I saw those crocheted animals. But I can't crochet... yet!
 
 
Dit mandje moest hetzelfde zijn als op mama haar blog, maar is veel kleiner alhoewel het met hetzelfde garen gehaakt is, en is ook niet zo stevig.
 
This basket had to be the same as my mom's, but it's much smaller, although it's made with the same thread and also not as firmly.
 
Dus moet ik maar met een proeflapje beginnen, lossen, stokjes en vasten...
So I need to start with a tryout, the first three stitches. (sorry I don't know them in English)
 
 
 
Liefs, Babs
 
 
 
 
 
 

6 opmerkingen:

Pauline zei

In het ziekenhuis?
Dat is niet zo leuk!
Sterkte met de onderzoeken!
Je borduurwerken groeien natuurlijk wel lekker.
En succes met het leren haken, je hebt het vast snel door!

familiesadessaram zei

veel sterkte

zeer mooi, prachtig werk

zenuwpees zei

Hou er de moed maar in en je geeft nogal katoen met het borduren.Je bent mooi werkjes aan het borduren en met het haken dat komt ook wel in orde groetjes Marie-Claire

Anoniem zei

ziekenhuis bezoeken zijn niet leuk, sterkte.
Je borduurwerk zijn erg mooi

Michelle zei

Succes nog met je onderzoeken!
Het haken duurde bij mij ook even voordat ik het onder de knie had, zeker als je het jezelf moet aanleren. Toch zien je haakwerkjes er netjes uit hoor!

Elisa M zei

Wat een mooie werkjes, doe rustig aan he!