vrijdag 1 januari 2010

Mailart

Op de borduursite heb ik meegedaan met een kerstmailart, het was de eerste keer dat ik meedeed aan een SWAP of een mailart gemaakt heb. Mijn mailart is aangekomen bij de ontvanger, dus kan ik hem met veel trots hier zetten. Het patroontje op de voorkant is een Tatty Teddy van Anchor, geborduurd met DMC-garen op 14-count aida glitterstof. Aan het mutsje heb ik een echt belletje gehangen en in z'n handje houdt hij een "made with love" hangertje. De achterkant is een patroontje uit een tijdschrift dat ik wat aangepast heb. Het stofje in de binnenkant is een blauw stofje met kerstballetjes en glittertjes. Het kaartje is geborduurd op restjes van de glitterstof en bevat een kerstboompje, een kransje en een strik. De biscornu is de tweede biscornu die ik ooit gemaakt heb en is gemaakt op evenweave met colorvariation garen. Hij is ook gevuld met lekker geurende lavendel. Voor de rest zit er een klein cadeautje in en wat snoepjes.De mailart die ik nog moet ontvangen is er jammer genoeg nog niet, hopelijk is hij niet verloren met de post.


On the borduursite I entered myself for a Christmass Mailart, it was the first time I entered a SWAP or made a mailart. My mailart is delivered so with some pride I can put the results here. The pattern in front is a Tatty Teddy for Anchor, but stitched with DMC on 14-count aida glittering fabric. On his has he has a real bell and in his hand he holds a "made with love" charm. At the back there is a snowman from a magazine I adjusted a bit. The fabric inside is a bit blue with Christmass balls on it. It's also with glitters. The little card is stitched on leftovers from the mailart fabric. The biscornu is made with colorvariation thred and is filled with lavender, which also smells great. There is also a little cross stitch packet in it as a gift and some candy.

I still haven't received the mailart I needed to get, hopefully he isn't lost in the mail.


--------------------


Ik wil jullie ook graag allemaal een gelukkig Nieuwjaar wensen, met veel voorspoed en een goede gezondheid.


I want to wish you all a Happy Newyear, with a good health and lots of good things in front of you.

11 opmerkingen:

crealili zei

Wat een goed idee! Heel mooi gedaan ook. Wij hebben bij de Lapzussen in Kontich ook iemand die heel veel enveloppen heeft geborduurd en verstuurd. Ikzelf ben van Hasselt maar éénmaal in de maand is er een groepje merklap liefhebsters die samenkomen in Kontich.

Ineke zei

Wat mooi! En die kleine biscornu is echt fantastisch.
Een heel goed 2010 voor jou en je dierbaren.

Carolyn NC zei

It's adorable - Happy New Year!

Amarins zei

Wauw, deze is echt super mooi. Meestal komen de mailarts wel aan hoor, maar het duurt soms even, heb ik de ervaring. Ik hoop voor je dat die van jou ook gauw komt.
Groeten,
Amarins

Marijke zei

Oh, ik ben helemaal zot van die tatty teddy. Heb daar ook nog ergens 'n setje van liggen (dat er al jaren ligt, maar tja.. tijd,hé!).

Elisa zei

Wat leuk zo, erg leuk patroon ook,

stitchinfiend zei

Your mail art is so sweet. I have never been game to do mail art. I love the tatty teddies.

Brigitte zei

It's beautiful, Babs, and so perfectly finished.
Wishing you a happy stitching year 2010.

Riet zei

Wat een leuke mailart, ik hoop dat jouw envelop ook snel komt. Het lijkt me best eng om het op te sturen.
Ook het allerbeste voor 2010
Groetjes Riet.

Ingrid zei

Babs je mailart is echt super , heel mooi gedaan is die van u nu al aangekomen ????

Marcha zei

Hai Babs, wat leuk om je blog te vinden van een andere jonge borduurster! Ik heb je blog toegevoegd aan mijn blog, en kom je vaker bezoeken hoor! Gezellig