donderdag 23 september 2010

Award


I'm sorry for my English readers, but this post is just in Dutch. The rest of the posts will be in English aswell, offcourse. And don't forget to check the blog later today or tomorrow, cause I hope I will have the first page off Bottom of the Garden finished.


Zowel van Elisa als van Desiree kreeg ik deze award begin deze week. Alleen had ik nog geen tijd om hem zelf te plaatsen. Dus dan doe ik dat nu even.

Er hangen 3 opdrachten aan vast, waarvan de eerste is dat je hem moet doorgeven aan 5 blogs. Hier heb ik het een beetje moeilijk mee. Zoals de meeste wel weten bestaat m'n blogroll uit meer dan 100 blogs, om daar nu gewoon 5 uit te pikken, dat is voor mij onbegonnen werk. Toen ik de lijst doorging, werd ik gewoon gek en kon ik niet eens er 20 afhalen die het niet mochten zijn.

De ene inspireert me met borduurwerken, de andere vertelt prachtig, nog iemand anders heeft de prachtigste viltcreaties die ik ooit gezien heb... dus, jullie krijgen hem allemaal van mij.


Dan, drie dingen waar ik van hou.

Ten eerste, natuurlijk, borduren. Ik vind het rustgevend, alhoewel ik niet zoveel kan borduren en vind het leuk om met wat garen en een leeg stofje zo iets te toveren en stilletjes aan een prachtig kunstwerk te maken.

Ten tweede, familie en de kat. Ja, familie is wel duidelijk. Niet dat ik met iedereen van de familie overeenkom, maar ja, ik koester toch m'n mams en m'n stiefvader. En sommige anderen. En de kat, tjah, die is als een dochter voor mij. Een poezendochter wel te verstaan. Hoe ze 's avonds voorbij komt gedarteld en haar op m'n schoot nestelt.

Het derde waar ik van hou, ja, dat is al wat moeilijker. Er zijn zoveel dingen, maar om er nu nog eentje van uit te pikken. Ik denk dat ik voor genieten ga. Iets wat ik veel te weinig doe. Alles moet snel snel gaan, snel dit nog, snel dat nog. En ik hoop dat ik me er ook meer op kan toepassen om meer te gaan genieten.

En last but not least, de foto.Sinds 3 weken volg ik fotografielessen, en na m'n eerste les zijn we een weekendje weggeweest naar de Ardennen. Deze foto is genomen in Durbuy en vond ik wel mooi met die platen die helemaal gescheurd zijn. Vooral in contrast met dat groene van dat onkruid er voor.

Ziezo, en nu ga ik wat borduren, want zou heel graag deze avond pagina 1 af willen hebben.
3 opmerkingen:

@nne zei

Lieve Babs, gefeliciteerd met je award! Dubbel en dik verdiend! Lieve groet, @nne

Wendy zei

gefeliciteerd met je award !
inderdaad een hele mooi foto !

zenuwpees zei

proficiat met je award,je hebt mooie foto's