zaterdag 1 januari 2011

The first update of 2011...

De eerste update van dit jaar gaat naar the Bottom of the Garden. Ongeveer 1/3 van de tweede pagina is klaar. Het gaat traag, maar ja, ieder steekje is er eentje. Dit is de eerste keer sinds september dat er een foto van deze geplaatst is.

The first update of this year goes to the Bottom of the Garden. Almost 1/3 of the second page is finished. It goes very slow, but ok, every stitch is one. This is the first progress picture since I finished the first page in september.
Aan de ene kant wil ik graag een paar doelen zetten voor 2011, maar aan de andere kant, ik heb gemerkt dat ik dit jaar niet zoveel tijd heb gehad om te borduren, dus denk ik dat het beter is om geen doelen te zetten. Ik vermoed dat ik me er gewoon ga in frusteren als het niet lukt.

On one side I want to place some goals up for 2011, but on the other side, I noticed the past year that I don't have a lot of time to stitch, so I better set no goals. I think I might be frustated if it doesn't go as I planned.

Love, Babs

8 opmerkingen:

Yvon (jioya) zei

Groot gelijk met geen doelen stellen, we doen het voor ons plezier,toch?
Je hebt toch al aardig wat vorderingen gemaakt met deze.

Groetjes Yvon.

Erna zei

Hoi Babs, zoals je al zegt ieder steekje telt, ik stel mezelf ook geen doelen hoor, heb soms andere dingen die ik wil doen, en we hebben nou eenmaal een beroep waardoor we soms te moe zijn...Veel succes
Erna

Pauline zei

Zo is het, doelen stellen heeft meestal toch geen zin.
Want er kunnen altijd allerlei redenen zijn waarom dingen niet lukken.
En je hobby is voor je ontspanning, dat moet geen plicht worden!
Toch al een mooi stukje gedaan!
groetjes Pauline

Michelle zei

Ik wou eigenlijk ook een paar doelen voor mezelf vastzetten, maar omdat ik niet weet hoeveel tijd ik er precies voor heb heb ik ook maar niks vastgezet.
Gewoon genieten van elk steekje die je zet en het komt vanzelf af..

Desirée zei

Je gaat goed met je borduurwerk hoor! Doelen stellen doe ik ook niet, zou het wel willen maar weet dat ik het ook niet ga halen.

zenuwpees zei

je hebt al een mooi stukje doe zo verder

zenuwpees zei

en voor jullie ook een gelukkig en gezond nieuwjaar

Corina zei

Goed zo, geen doelen zetten, gewoon doen wat op dat moment goed voelt om te doen, dan geniet je er het meest van! Een heel goed 2011!